Kristian Parvianen

Kuva: Nea Anniina Photography

Olen ehdolla Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuevaaleissa. Kun olen seurannut alkanutta vaalikampanjaa, niin minut on yllättänyt kuinka paljon ehdokkaat lupaavat hyvää ja kaunista. Ihmetyttää miksi näitä lupauksia ei ole täytetty jo aiemmin.

Hyvinvointialue on muutos. Muutos on samalla uhka ja mahdollisuus. Palveluita voi kadota ja uusia palvelumuotoja voi kehittää. Myös henkilöjohtamisessa ollaan uuden äärellä.

En ole terveydenhoitoalan, en sosiaalipalveluiden tai pelatuspalveluiden asiantuntija, mutta olen kokenut päättäjä ja ennenkaikkea kokenut ongelmienratkaisija.

Siviilipuolen ammattiini ( vuorotyönjohtaja) kuuluu ongelmien ratkominen. Olipa ongelmat tuotannossa, materiaalien saamissa, henkilöstöpuolella tai missä vain. Ongelmat on saatava ratkottua olipa ilta, yö tai viikonloppu. Onneksi työnantaja on antanut siihen lisäkoulutusta, josta on saanut työkalut hankalampienkin ongelmien ratkaisemiseksi.Lisäksi yli kymmenen vuoden kokemus kunnallisesta päätöksenteosta tukee haasteiden kanssa selviytymisessä.

Uskon että kokemus ja kyky löytää haastaviin tilanteisiin ratkaisut ovat myös apuna uuden hyvinvointialueen luomisessa.

Muista äänestää aluevaaleissa 23.1.2022.