Mervi Lahtinen

Hei!

Olen Mervi Lahtinen, 41-vuotias sairaanhoitaja (AMK) ja työskentelen hoivapalveluesimiehenä Siuntion kunnassa. Olen toiminut vuodesta 2014 Tehyn pääluottamusmiehenä Siuntiossa. Perheeseeni kuuluvat puoliso, kaksi kouluikäistä lasta sekä koira. Asumme Siuntion asemalla.

Olen työskennellyt aiemmin Lohjan sairaalassa sekä perusterveydenhuollossa. Nykyinen työpaikkani on asumispalveluyksikössä. Työssäni huomaan, kuinka tärkeää asiakkaalle on se, että sosiaali- ja terveyspalvelut ovat helposti saavutettavissa ja toimivat tarkoituksenmukaisella tavalla. Lähestyvä sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus on keskeinen syy siihen, miksi asetuin ehdolle kuntavaaleissa. On tärkeää, että lähipalvelut säilyvät.

Muita minulle tärkeitä asioita ovat kaikenikäisten ihmisten hyvinvointi, puhdas luonto sekä viihtyisä, aktiiviseen elämään kannustava ympäristö. Ajattelen, että asiat harvoin valmistuvat itsestään, vaan niiden eteen on tehtävä töitä.

Vielä minusta:

Olen syntynyt Siuntiossa ja asunut täällä koko elämäni, opiskeluvuosia lukuun ottamatta. Vuonna 1988 Siuntion Keido-Kanissa alkanut judoura on jatkunut monipuolisena nykyhetkeen asti. Olen kilpaillut Pohjoismaisella tasolla, suorittanut mustan vyön, toiminut tuomarina, valmentajana, opettajana, ohjaajana sekä seura-aktiivina. Judo on opettanut pitkäjänteisyyttä, periksiantamattomuutta ja vastustajan kunnioittamista. Olen mukana aktiivisena toimijana juniorijalkapallossa. Lisäksi harrastan luonnossa liikkumista kaikkina vuodenaikoina ja viime kesänä aloitin harrastejalkapallon Siuntion Sisun naisissa.