Ystävänpäivä kutsuu yhdessäoloon!

Perinteitten mukaan Siuntion sosialidemokraatit – Sjundeå Socialdemokrater järjestää lauluillan tiistaina 14.2. klo 18-19.30 Fanjunkarsissa. Musiikista vastaa harmonikan kera Tarja Ryynänen ja laulamisesta jokainen ihan omalla äänellään. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Laulujen lomassa Kuluttajaliiton pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell kertoo ajankohtaisista sähkötuista ja miten ne voivat auttaa meitä energialaskuissa. Kansanedustaja Johan Kvarnström puolestaan arvioi Rantaradan tilannetta ja muita suunniteltuja ratahankkeita. Kaikkeen kun ei ole varaa. Kummatkin ovat ehdolla myös kevään eduskuntavaaleissa Uudellamaalla.

Kuivin suin emme iltaa vietä. Kahvitarjoilua on luvassa. Tilaisuus on kaksikielinen.

Tervetuloa!

Välkommen till Alla hjärtans dag med sånger på tisdagen den 14.2. kl 18-19.30 i Fanjunkars. Det pratas även om elstöd och Kustbanan med båda språk. Kaffe serveras.

Ni är alla hjärtligt välkomna!

Johan Kvarnström

Juha Beurling-Pomoell