Kuntavaalit – tavoitteena tuplaus

Siuntion sosialidemokraatit ovat täydentäneet kuntavaalien ehdokaslistaa neljällä ehdokkaalla. Joukkueessamme on nyt 18 hienoa ehdokasta.

Tavoitteenamme on tuplata valtuutettujen määrä kuuteen. Tavoite on realistinen. Ehdokasasettelumme on poikkeuksellisen onnistunut iän, sukupuolen, äidinkielen ja asuinalueen mukaan. Pasi Pihlajan säveltämä fanfaari, on tuonut iloa ja energiaa vaalityöhömme. Se saa ensiesityksensä verkossa tällä viikolla!

Haluamme potkua ja vauhtia Siuntion kehittämiseen, vehreyttä ja viihtyisyyttä ja olemme valmiita kantamaan vastuuta sekä olemaan siuntiolaisten luottamuksen arvoisia.

Ehdokkaita on siis 18, joista 7 naista. Ehdokkaiden keski-ikä on 48,9.

Nuorin ehdokas on Oskari Hellsten 23 vuotta. Ehdokkamme ovat sekä suomen-, ruotsin- ja arabiankielisiä.

Sjundeå socialdemokrater har kompletterat kandidatlistan i kommunalvalet med fyra kandidater. Vårt team har nu 18 fantastiska kandidater.

Vårt mål är att fördubbla antalet delegater till sex. Målet är realistiskt. Vår nominering är exceptionellt framgångsrik efter ålder, kön, modersmål och bostadsområde. Fanfare, komponerad av Pasi Pihlaja, har gett glädje och energi till vårt valarbete. Den får sin debut online den här veckan!

Vi vill ha en kick och fart i Sjundeås utveckling, grönska och komfort, och vi är redo att ta ansvar och vara värdiga förtroende.

Ehdokkaamme ovat, våra kandidater är:

Arja Alho, Ydin-lehden päätoimittaja-chefredaktör, Tuija Aumala, tiedonhallinnon asiantuntija, Bjarne Bäckman, idrottsanläggninsman-liikuntapaikan hoitaja, Tony Böckerman företagare-yrittäjä, Roger Dahlqvist, pensionär-eläkeläinen, Katriina Hellsten, taloussihteeri, Oskari Hellsten, ajoneuvoasentaja, Juha Kainulainen, IT-tukihenkilö, Tony Khalil, sosiaaliohjaaja, Anne Laakso-Sopukki, kasvun ja oppimisen ohjaaja-skolgångsbiträde, Mervi Lahtinen, sairaanhoitaja AMK, hoivapalveluesimies, Mika Mäenpää-Louekoski, koulutettu hieroja ja yrittäjä-yrkesmassör, företagare, Kristian Parviainen vuorotyönjohtaja-skiftchef, Pasi Pihlaja muusikko, Teemu Salmela, vatiotieteen maisteri, Keijo Tarnanen lakimies, Satu Tarnanen, työttömyysturva-asiantuntija ja Sirpa Vargenstam, opiskelija.

Lisätietoja ehdokkaistamme ja heidän tavoitteistaan webbi- ja FB-sivuiltamme www.siuntiondemarit.net, facebook.com/siuntio.sdp.

Videoita myös YouTubessa. (https://www.youtube.com/channel/UCuwXKVGtHLLpjKihql3kXHw)