Eduskuntavaaliehdokkaita tavattavissa!

Siuntion sosialidemokraatit – Sjundeå socialdemokrater saavat kevätkokouksemme vieraaksi Joona Räsäsen Lohjalta. Joonalta voi kysyä kaikkea mahdollista torstaina 16.3. klo 17 Sivistyskampus Siuntion sydämen kirjaston neuvottelutilassa.

Joona Räsänen on myös avainasemassa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Palvelujen rahoitus kytkeytyy ajankohtaiseen talouspoliittiseen keskusteluun valtion velkaantumisesta, mahdollisista leikkauksista tai veronkorotuksista. Miten Joona sovittaisi yhteen hyvinvointivaltion toiminnan turvaamisen mutta samalla myös julkisen talouden kestävyyden?

Siuntion sosialidemokraatit eivät asettaneet omaa ehdokasta eduskuntavaaleihin.

Syy oli yksinkertainen: raha. Haluamme silti tehdä siuntiolaisille tunnetuksi alueemme sd-kansanedustajaehdokkaita.

Olettesiksi kaikki tervetulleita kuulemaan Joona Räsäsen ajatuksia.

Eduskuntavaalikampanjoihin käytettävät budjetit ovat yhdistyksen mielestä paisuneet käsittämättömiksi. Pienillä puolueyhdistyksillä ei ole mahdollisuutta tukea ehdokkaitaan juurikaan. Tavallisilla ihmisillä ei puolestaan ole mahdollisuutta panna auton hinnan verran rahaa kampanjointiin. Vaalien suuri eettinen kysymys on, kuka tai ketkä rahoittavat ehdokkaan kampanjan.

Vaalirahoitukselle on yhdistyksen mielestä säädettävä ehdottomasti katto ja vaalirahoituksen läpinäkyvyyttä on parannettava. Kansanvallan pitää olla kansalaisten ulottuvissa ja hallinnassa!

teksti: Arja Alho

kuva: Salla Merikukka